Přihlásit seZaregistrovat se

Stavebnice



Rozšířené hledání

BACZEK Stavebnice kostky 200 dílků
240Kč
Se stavebnicí s 200 díly budou mítvaše děti nespočet kombinací ke skládáníPodporuje kreativitu a rozvíjí logické myšlení...
Se stavebnicí s 200 díly budou mítvaše děti nespočet kombinac...
BACZEK Stavebnice kostky 98 dílků
129Kč
Stavebnice se skládá z 98 dílků, kde si každé dítě najde nespočetmožností ke skládání. Rozvíjí kreativní myšlení a podporuje zručnostdítěte...
Stavebnice se skládá z 98 dílků, kde si každé dítě najde nesp...
BACZEK Stavebnice kostky 98 dílků - pro holky
129Kč
Se stavebnicí s 98 dílky vaše holčičky budou mít nespočet možnýchkombinací stavění. Rozvíjí zručnost a logické myšlení...
Se stavebnicí s 98 dílky vaše holčičky budou mít nespočet mož...
Blok 4 ZOO
747Kč
Stavebnice BLOK 4 ZOO obsahuje 235 ks. Krom základních dílků zde naleznete9 druhů exotických zvířátek a palmy. Všechny stavebnice Blok jsou navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat. Výrobek neobsahuje ftaláty. Vhodné pro děti od 3..
Stavebnice BLOK 4 ZOO obsahuje 235 ks. Krom základních dílků ...
CHEMOPLAST Cheva 20 Auto hasiči
162Kč
Stavebnice s tematickým zaměřením na hasičskou hlídku je určena pro dětiod 6 let. Součástí hračky je podrobný návod na sestavení vyobrazenéhomodelu. Ze stavebnice je možné postavit nejen model vyobrazený na obalu,ale i modely inspirované vlastní fa..
Stavebnice s tematickým zaměřením na hasičskou hlídku je urče...
EFKO Stavebnice Cheva 20 Hasičská hlídka
186Kč
Doplň své město o hasičskou hlídku. Tato sada stavebnice Cheva - hasičskáhlídka je jedním z doplňků k základním verzím stavebnice Cheva. StavebniceCheva obsahuje jednotlivé kostky a příslušenství, z nichž lze sestavit hasičskou hlídka a přenést se ..
Doplň své město o hasičskou hlídku. Tato sada stavebnice Chev...
Klasik Nejmenší 115 ks
255Kč
Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala senatolik oblíbenou, že v roce 2009 oslavila svoje 30 výročí.Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost ajejí variabilita určitě osloví i Vás ...můžete ..
Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979...
Made Malý mechanik Loď 455 ks
531Kč
Malý mechanik loď- 455 ks, 35cmHračka je určena pro děti 8+.Rozměr hračky je 35cm.Materiál hračky je plast/kov...
Malý mechanik loď- 455 ks, 35cmHračka je určena pro děti 8+.R...
MADE Stavebnice kostky 32 ks
641Kč
Kostky 32 ksHračka je určena pro děti 3+.Rozměr hračky je 8cm.Materiál hračky je plast.Balení obsahuje kostky a arch s nálepkami, se kterými si kostky můžete dotvořit podle sebe...
Kostky 32 ksHračka je určena pro děti 3+.Rozměr hračky je 8cm...
VISTA Combi Car 1
445Kč
Combi Car 1 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 16 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 1 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 1...
VISTA Combi Car 2
459Kč
Combi Car 2 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 16 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 2 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 1...
VISTA Combi Car 3
541Kč
Combi Car 3 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 50 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 3 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 5...
VISTA MONTI SYSTEM MS11-Czech Army
313Kč
Velikou výhodou stavebnic MONTY SYSTEM o proti ostatním modelům, je snadnámontáž ke které nepotřebujete žádná lepidla ani barvy a po jejím sestavenízískáváte funkční model.Modely Monti Systém jsou vyráběny v České republice a jako všechnystavebnice..
Velikou výhodou stavebnic MONTY SYSTEM o proti ostatním model...
Zobrazuji 1 až 13 z 13 (celkem stran 1)