Přihlásit seZaregistrovat se

SEVA

Blok 4 ZOO
747Kč
Stavebnice BLOK 4 ZOO obsahuje 235 ks. Krom základních dílků zde naleznete9 druhů exotických zvířátek a palmy. Všechny stavebnice Blok jsou navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat. Výrobek neobsahuje ftaláty. Vhodné pro děti od 3..
Stavebnice BLOK 4 ZOO obsahuje 235 ks. Krom základních dílků ...
Klasik Nejmenší 115 ks
255Kč
Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala senatolik oblíbenou, že v roce 2009 oslavila svoje 30 výročí.Stavebnice SEVA je kreativní, dětem rozvíjí mysl i manuální zručnost ajejí variabilita určitě osloví i Vás ...můžete ..
Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979...
VISTA Combi Car 1
445Kč
Combi Car 1 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 16 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 1 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 1...
VISTA Combi Car 2
459Kč
Combi Car 2 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 16 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 2 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 1...
VISTA Combi Car 3
541Kč
Combi Car 3 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 50 různých variant. Autíčka COMBI CAR vykouzlí dětem nejen úsměv na tváři, ale zároveňrozvíjí jejich motoriku, představivost, fantazii a tvůrčí schopnosti. Určeno pro děti od 3 let.Chcete ..
Combi Car 3 je unikátní skládací autíčko, z kterého složíte 5...
Zobrazuji 1 až 5 z 5 (celkem stran 1)