Přihlásit seZaregistrovat se

SIKU



SIKU Blister - Bergmann Dumper
113Kč
Bergmann nakládací auto je detailně propracovaná kopie.Výjimečný náklaďák na stanoviště. Náklaďáky Bergmann mistrovsky zvládají jízdu v jakémkoliv stoupání a nerovném povrchu. Tento model, který je vybaven sklápěčem je vítěz, díky svým vysoce kvali..
Bergmann nakládací auto je detailně propracovaná kopie.Výjime...
SIKU Blister - Porsche Macan Turbo
113Kč
Nová hvězda v souhvězdi SUV je Porsche Macan. Jede s rozvahou a stylem - fanoušci budou milovat jeho robustní vzhled. Otevírací dveře odhalují detaily sportovní kabiny s autentickými prvky. Sportovní široká kola s gumovýmipneumatiky umožňují jeho v..
Nová hvězda v souhvězdi SUV je Porsche Macan. Jede s rozvahou...
SIKU Blister - Traktor s vlekem
188Kč
Traktor s vlekem je detailně propracovaná kopie. Mohutný traktor Deutz táhne nakládací vozík Pottinger BOSS Alpin přes poctivě sklizené pole s cílemodvézt sklizeň. Kombinace plastu a kovu je jako standard a navíc je vybaven zadní klopnou, kterou jd..
Traktor s vlekem je detailně propracovaná kopie. Mohutný trak...
SIKU Super - Vysokozdvižný vozík
113Kč
Siku Super Vysokozdvižný vozík je kovový model vozíku, který se jistě hodíkaždému malému skladníkovi. V balení je i jedna paleta. Hračka je vyrobena z kovu s plastovými prvky.Siku je německý výrobce modelů aut, zemědělské techniky, stavebních stroj..
Siku Super Vysokozdvižný vozík je kovový model vozíku, který ...
Zobrazuji 1 až 4 z 4 (celkem stran 1)